Genieten van parachute springen bij Apeldoorn

Parachute springen in Apeldoorn is een supervet avontuur

Sommige mensen snappen niet wat er zo gaaf is aan het maken van een parachutesprong. Vaak zijn at mensen die zelf nog nooit parachute gesprongen hebben en niet weten wat voor een enorme kick het hangen aan een valscherm geeft. Parachute springen bij Apeldoorn of op een andere plek in ons land, moet je een keer meegemaakt hebben. Pas dan weet je wat je mist, namelijk: een supervet avontuur dat energie geeft waar je nog wekenlang op kunt teren! Wie er eenmaal voor gekozen heeft om te gaan parachute springen bij Apeldoorn, zal erachter komen dat het een nogal verslavende activiteit is.

Voordelige prijzen voor een tandemsprong

Voor het geld hoef je het niet te laten, want parachute springen in Apeldoorn is momenteel erg voordelig. Voor slechts 209 euro incl. btw kun je al springen vanaf een hoogte van 3000 meter. Hierbij maak je een vrije val van zo’n 30-45 seconden, waarbij de acceleratie oploopt tot een maximumsnelheid van 200 km/u. Daarna vlieg je met een ervaren mede-parachutist een tijd lang over de prachtige bossen en gronden van de Veluwe heen. Van grote hoogte herken je de contouren van bossen, diverse plaatsen als Apeldoorn en allerlei dorpjes op de Veluwe. Natuurlijk kun je ook parachute springen in Apeldoorn vanaf grotere hoogtes. Onze sprongen vanaf 4000 meter hoogte, waarbij je dus nog langer in de lucht bent en nog meer kunt genieten, bedragen slecht 284 euro incl. btw. Wil je jouw vrij val en zweefvlucht vereeuwigen voor de toekomst Natuurlijk kan dat en worden er videobeelden van jouw sprong gemaakt.

Enkele voorwaarden bij tandemsprong boekingen

Bij ons mogen, vanwege veiligheidsvoorschriften, alleen mensen springen van zes jaar of ouder (de jeugd met toestemming van de ouders) en mensen die minder dan 100 kilogram wegen. Verder is het verboden om een sprong te maken als er alcohol of drugs gebruikt is. Boeken kun je eenvoudig online doen. Boek nu, dan zien we elkaar binnenkort op vliegveld Teuge bij Apeldoorn.