Parachute springen aanbieding

Maak een de sprong van je leven

Wil je de sprong van je leven maken vanuit een vliegtuig? Kies dan voor een goede parachute springen aanbieding op een van onze locaties in Nederland. Als ervaren en professionele aanbieder van parachutesprongen kun je voor een aantrekkelijke parachute springen aanbieding altijd bij Parachute-springen.nl terecht. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn (Vliegveld Teuge), maar bieden op meerdere plekken in Nederland skydive parachute springen in de aanbieding aan. Zo kun je sprongen maken op het eiland Texel, vanaf Ameland of in het pittoreske Zeeland. En voor scherpe, aantrekkelijke prijzen, want momenteel is parachute springen in de aanbieding. De voordeligste sprongen zijn al mogelijk vanaf slechts 209 euro (inclusief btw), voor sprongen vanaf drie kilometer hoogte. Spring je vanaf vier kilometer uit een vliegtuig, dan is dat al mogelijk 284,00 inclusief btw.

Wat maakt een skydive parachutesprong zo mooi?

Wie nog nooit gekozen heeft voor parachute springen aanbieding in Zeeland, op Texel of Ameland, mist echt iets. Namelijk een superieure ervaring die je de rest van jouw leven bij zal blijven. Alleen al het opstijgen met een vliegtuig en naar de juiste hoogte klimmen is een bijzondere belevenis. Je voelt een prettige spanning in je lijf en kunt vanuit het vliegtuigraam genieten van een majestueus uitzicht. Intussen bereid je je met de instructeur voor op het ultieme moment van deze vlucht: de parachutesprong! Samen schuif je naar de deur toe, duikel je uit het vliegtuig en begint een geweldige vrije val die eindigt met het openklappen van de parachute. Al zwevend geniet je vervolgens van een fenomenaal uitzicht over Ameland, Texel, Zeeland of – als je voor Apeldoorn (Teuge) kiest als locatie – de Veluwe.

Wanneer mag je springen?

Sprongen zijn geen probleem voor meerderjarigen onder de 100 kg. Verder mag er (met toestemming van volwassenen) al vanaf 6 jaar een sprong gemaakt worden. Reserveer nu alvast, via Parachute-springen.nl, een voordelige parachutesprong bij een van onze vestigingen.