Parachute springen Deventer

Een van de meest energiek avonturen die je kunt meemaken!

Woon je in Deventer, Zutphen, Lochem, Bathmen of Loenen? Dan heb je geluk als je van spanning en avontuur hout, want er is in de regio een prachtige locatie om te gaan parachute springen bij Deventer. Een skydive maken op de Veluwe, dit kan bij Vliegveld Teuge nabij Apeldoorn, is een van de meest energieke avonturen die je kunt meemaken. Beloon jezelf een keer met de kick van je leven en ga parachute springen bij Deventer. Parachutespringen is enorm goed voor je zelfvertrouwen, laat je genieten van de zwaartekracht en prachtige natuur en geeft je een positieve energie-injectie waar je nog tijden op kunt teren. Via de expert Parachute-springen.nl kun je als inwoner van Deventer, Doetinchem, Zutphen of Bathmen, of andere woonplaats, nu gemakkelijk en voordelig online een ticket boeken voor de ultieme skydive op de Veluwe.

Opties qua parachute springen bij Deventer

Globaal kun je als springer kiezen uit drie gave soorten parachutesprongen. Je kunt kiezen voor parachute springen bij Deventer vanaf drie kilometer hoogte, vanaf vier kilometer hoogte of een cursuspakket aanschaffen om meerdere tandem jumps te maken met een begeleidende parachutist. Je springt al vanaf een bedrag van 209 euro inclusief btw vanaf drie kilometer hoogte. Nadat je een heldere uitleg hebt gekregen, stap je in een vliegmachine die je in ongeveer tien minuten naar de goede hoogte vliegt. Uiteraard heb je dan jouw parachute al om en ben je vastgemaakt aan jouw buddy, die jou helpt om een veilige en supergave sprong te maken. Daarna begint een onvergetelijke vrije val van een halve minuut. Met zo’n 195 kilometer per uur raas je door het luchtruim, tot de openklappende parachute de adelaarsvlucht inluidt die daarna volgt. Het panorama dat zich dan aan je ogen voltrekt, is werkelijk fenomenaal: je ziet het bosrijke Nederlandse landschap zoals je dat nog nooit hebt gezien: van bovenaf, terwijl de frisse wind om je hoofd waait. Vervolgens landt je weer met beide benen op de zandgrond bij Apeldoorn.

Een unieke uitdaging die je zelf moet meemaken

We kunnen nog heel vel over een parachutesprong schrijven, maar zo’n unieke uitdaging moet je echt zelf aangaan. Boek nu een goedkope sprong op Parachute-springen.nl. Graag tot ziens op Vliegveld Teuge!