Kosten parachute springen

Hoeveel kost een valschermsprong?

De kosten van parachute springen zijn afhankelijk van hoe je ervoor kiest om te springen (alleen of in groep) en uiteraard ook welke sprong je kiest (duosprong of alleen). De kosten van parachute springen gaan ook verder dan wat je voor je sprong betaalt. Hieronder lees je wat je mag verwachten voor de prijs die je betaalt.

Wat is inbegrepen in de prijs?

In het Engels mag het nog ‘free fall’ genoemd worden, helaas is uit een vliegtuig springen niet gratis! Er zijn verschillende kosten die in rekening gebracht worden om je eerste skydive tot onvergetelijke ervaring te maken. Wanneer je bijvoorbeeld betaalt voor een tandem-skydive, krijg je:

  • Een zeer ervaren instructeur om je te begeleiden
  • Een korte trainingssessie, om je verantwoordelijkheden aan te leren en over wat je kunt verwachten tijdens je sprong
  • Gebruik van alle uitrusting zoals jumpsuits, bril en helmen (zoals vereist)
  • Een vlucht met een perfect onderhouden vliegtuig
  • Ongeveer 60 seconden in vrije val
  • In totaal een sprong van ongeveer 5 minuten

Andere kosten parachute springen

Behalve de prijs van de sprong zelf, kun je je ervaring vervolledigen met een video en foto’s van hoge kwaliteit. De video en foto’s kun je eenvoudig delen met familie en vrienden op Facebook, YouTube en je andere sociale netwerken.

Gepassioneerde en ervaren instructeurs

Je springt met een zeer ervaren instructeur. Dit betekent dat je niet alleen zult profiteren van zijn kennis, maar ook van zijn passie voor de sport. En uiteraard deelt hij graag al zijn ervaring met je! Heb je ooit iemand ontmoet die honderden, of misschien zelfs duizenden keren uit een vliegtuig is gesprongen? Zo’n mensen zijn behoorlijk bijzonder! Als je dan ook nog eens je eerste skydive met zo’n gepassioneerde parachutist maakt, mag je ervan uitgaan dat dit een groot verschil in je ervaring zal geven. Dan zijn er ook nog onze fantastische dropzone-faciliteiten. Waarom breng je je familie en vrienden niet mee om je te bekijken en wat moed in te spreken? Terwijl ze wachten, kunnen ze genieten van een geweldig uitzicht op de landingsplaats. De kosten van parachute springen verdwijnen in het niks vergeleken bij de onvergetelijke ervaring die je zult beleven. Parachute springen heeft geen prijs. Uiteraard kun je altijd eerst de tarieven bekijken voor meer informatie.