Hoe duur is parachute springen?

Parachutespringen.nl biedt iedereen de mogelijkheid om aan den lijve te ondervinden hoe het voelt om vanuit een vliegtuig met een parachute naar beneden te springen. Als je houdt van kicks, graag de adrenaline door je lichaam voelt stomen maar wel zeker wilt zijn van je veiligheid, dan is Parachutespringen.nl de website voor jou!

Van een professionele begeleiding tot het gebruik van kwalitatieve materialen en duidelijke communicatie, het zijn stuk voor stuk eigenschappen waar Parachutespringen.nl trots op is. De uitdaging aan gaan en op één van de vele locaties parachutespringen is dan ook zeker de moeite waard als je wel van wat avontuur houdt!

Hoe duur is parachute springen?

Een van de vragen die echter vaak de kop opsteekt, is: hoe duur is parachute springen? Het antwoord hangt af van verscheidene factoren. Hoe duur is parachute springen? Een overzicht:

De hoogte van de parachutesprong

Eerst en vooral zal de kostprijs voor het parachutespringen afhangen van de gekozen hoogte. Bij Parachutespringen.nl kan je kiezen tussen 3 of 4 kilometer hoogte. Voor 3 kilometer betaal je 209,00 euro, de kostprijs voor een sprong vanaf 4 kilometer is 284,00 euro.

De sprong filmen of niet?

Daarbij zal je ook maar betalen als je voor één van de extra opties kiest bij het parachute springen. Denk bijvoorbeeld maar aan een camera, waarmee de sprong opgenomen wordt op video of eventueel met foto’s. Wil je je parachutesprong vereeuwigen met beeldmateriaal? Dan betaal je 115 euro bovenop de prijs voor het springen.

Extra opties

Ten slotte is het ook mogelijk om voor een aantal uitbreidende opties te kiezen. Een Remove Before Flight Keyring kost bijvoorbeeld 3,95 euro. Wil je een compensatie voor de CO2 uitstoot aankopen, dan betaal je 0,95 euro. Ook kan je een cadeaubon per post aankopen voor 7,95 euro!

Hoe duur is parachute springen? Dat hangt dus helemaal af van welke keuzes je maakt. Hoe dan ook kan je echter zeker zijn van een onvergetelijke ervaring!