leren parachute springen

Hoe gemakkelijk is leren parachute springen?

Hoe lang denk je dat het de gemiddelde persoon kost om te leren hoe je uit een vliegtuig springt dat op 14.000 voet in de lucht vliegt, daar wat acrobatische trucs uitvoert en vervolgens de parachute opent om veilig en behendig naar precies het juiste landingsgebied te gaan? Het antwoord: veel minder tijd dan je denkt. De technologie die tegenwoordig bij skydiving wordt gebruikt, heeft leren parachute springen een heel stuk eenvoudiger gemaakt. De vooruitgang vloeit voort uit betere uitrusting en slimmere trainingsmethoden. Tegenwoordig is leren parachute springen opmerkelijk haalbaar. Inderdaad, leren skydiven is nog nooit zo eenvoudig geweest! Dat betekent dat jouw wildste dromen over skydiving dichter in je bereik liggen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Hieronder een korte verduidelijking waarom je zou moeten beginnen met een duosprong.

Een uitstekende kennismaking met de sport

Hoewel het maken van een tandem-skydive geen absolute vereiste is als je een skydiver wilt worden, het is en blijft nog steeds een echte aanrader. Het is een uitstekende kennismaking met de sport die je belangrijke informatie over het parachute springen. Ten eerste leert die eerste tandem-skydive je hoe vrije val eruit ziet – wat enorm is, omdat het een sensatie is die niet te vergelijken is met iets anders op deze planeet. Een vrije val kan overweldigend zijn voor de zintuigen, en een tandemsprong helpt om verrassingselementen te verwijderen. Leren parachute springen en daarbij starten met een tandem, zal je vertrouwd maken met de positie van het lichaam als skydiver, alsook met de basisfuncties van de uitrusting, hoe je een open vliegtuigdeur benadert en het algemene landingspatroon. Het belangrijkste is dat een tandemsprong je helpt beslissen of leren parachute springen echt iets is waar je je tijd en geld in wilt investeren.

Wacht niet langer!

Leren parachute springen is waarschijnlijk het beste wat je ooit voor jezelf zult doen. Het is ons grootste avontuur en ook dat van jou! Onze ervaren instructeurs zijn alvast enthousiast om je op weg te helpen.