Parachute springen hoogte

Als er één ding is dat je écht gedaan moet hebben in je leven – vooral als je graag het avontuur opzoekt en de adrenaline door je lijf voelt stromen – dan is het wel parachutespringen. Niets kan immers op tegen de lichamelijke en emotionele kick die je krijgt als je van een enorme hoogte uit een vliegtuig naar beneden springt. Bij Parachutespringen.nl kan het, weliswaar met professionele begeleiding!

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat je, voor je de sprong effectief waagt, een beetje een beeld hebt op wat parachutespringen zoal inhoudt. Een kwalitatief jumpsuit, begeleiding door een ervaren instructeur en een duidelijke briefing zijn enkele van de belangrijke zaken die de sprong veilig en aangenaam maken.

Alles over de parachute springen hoogte

Waarschijnlijk wil je ook op voorhand weten van hoe hoog je precies met een parachute kunt springen. Bij Parachutespringen.nl zijn er twee parachute springen hoogte mogelijkheden, die hieronder worden verduidelijkt:

1. Springen vanaf 3 kilometer hoogte

Je kan ervoor kiezen om vanaf 3 kilometer hoogte (of 9000 feet) te springen. De kostprijs voor deze sprong is 209,00 euro, exclusief eventuele extra opties.

2. Springen vanaf 4 kilometer hoogte

Het is ook mogelijk om vanaf een hoogte van 4 kilometer te springen (of 13000 feet). De prijs hiervoor draagt 284,00 euro, eventuele extra opties buiten beschouwing gelaten.

Een professionele begeleiding

De parachute springen hoogte is precies wat parachutespringen zo’n unieke ervaring maakt. Het spreekt voor zich dat de instructeur je zo goed mogelijk zal begeleiden op voorhand, zodat je weet waar je je aan kan verwachten. Daarbij gebeurt de sprong in tandem – namelijk samen met je instructeur zelf – zodat alles hoe dan ook volgens de opgelegde veiligheidsregels gebeurt.

Lijkt de parachute springen hoogte je wel iets en ben je klaar om de uitdaging van je leven aan te gaan? Aarzel dan niet en vertrouw op Parachutespringen.nl om de sprong te wagen op één van de vele mogelijke locaties. Een onvergetelijke belevenis gegarandeerd!