Parachute springen goedkoop

Parachutespringen.nl is dé organisatie waar je op moet vertrouwen als je zelf parachute wil gaan springen en er een onvergetelijke ervaring van wil maken. Springen met een parachute is zeker vast iets waar je een ongelofelijke adrenaline kick van krijgt en als je daarbij ook nog eens professioneel wordt begeleidt en geholpen – dan wordt het natuurlijk allemaal nog beter.

Aan de andere kant wil je natuurlijk ook op voorhand weten wat je van de service kan verwachten en welke prijs daar bij komt kijken. Hoe dan ook kan je zeker zijn dat parachute springen goedkoop is bij Parachutespringen.nl, waardoor je er nog véél meer van kunt genieten.

Profiteer van parachute springen goedkoop

Met een parachute springen houdt méér in dan gewoon in een vliegtuig stappen en er even later weer uit springen. Er zijn heel wat veiligheidsmaatregelen, organisatie en degelijk gereedschap voor nodig. Vertrouw je op Parachutespringen.nl, dan ben je zeker van:

– Een kwalitatief jumpsuit, specifiek voor jouw situatie
– Een duidelijke briefing, zodat je precies weet wat je moet doen
– Een professionele begeleiding door een ervaren instructeur

Deze en nog veel meer zaken maken dat parachute springen goedkoop precies volgens de nodige richtlijnen ren wetgeving gebeurt. Maar welke prijzen kan je nu verwachten als je parachute gaat springen?

De verschillende prijzen voor parachute springen

Rekening houdende met alle materialen die gebruikt wordt en de energie en werkuren die nodig zijn om parachute te springen, kan gezegd worden dat parachute springen goedkoop is als je vertrouwt op Parachutespringen.nl. Een overzicht van de prijzen:

– 209,00 euro voor een sprong vanaf 3 kilometer hoogte (9000 feet)
– 284,00 euro voor een sprong vanaf 4 kilometer hoogte (13000 feet)
– 115 euro voor eventuele opnames van de sprong (foto’s en video’s)

Voor deze prijzen kan je niet enkel genieten van de adrenaline kick van een parachute sprong, maar kan je je ervaring ook nog eens vereeuwigen met kwalitatief beeldmateriaal. Waag dus maar de sprong!