Parachute springen Ameland

Parachutespringen is dé activiteit als je graag het avontuur opzoekt en daarbij toch van een gevoel van veiligheid kunt genieten. Parachutespringen.nl geeft je die kans en wel door middel van een professionele begeleiding en service.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te parachutespringen? Dan kan je terecht op het vliegveld van Ameland bij Parachutespringen.nl.

Waarom kiezen voor parachute springen Ameland?

Er zijn meer dan genoeg redenen om op Parachutespringen.nl te vertrouwen als je je eerste keer parachutespringen een onvergetelijke ervaring wil maken. Zo kan je altijd zeker zijn van een deskundige begeleiding bij de sprong, of je die nu van 3 of 4 kilometer hoogte maakt.

Daarbij wordt ook enkel gebruik gemaakt van kwalitatief materiaal om je veiligheid en een comfortabele sprong te garanderen. Van een stevig, op jouw situatie aangepast jumpsuit tot een vliegtuig dat met de grootste zorg regelmatig wordt gecontroleerd, er is geen enkele reden om je zorgen te maken als je gaat parachute springen Ameland.

Enkel belangrijke factoren

Natuurlijk is parachute springen Ameland een onderneming die heel wat voorzichtigheid en organisatie vereist. Om je veiligheid nog beter te kunnen garanderen, worden bepaalde richtlijnen en regels opgelegd:

– De minimum leeftijd voor parachutespringen is 6 jaar
– Er is geen maximum leeftijd
– Het maximale gewicht per persoon is 100 kilogram
– Bij het springen word je altijd verzegeld door een instructeur met ervaring

Deze maatregelen verzekeren dat je volop van de ervaring kan genieten en je geen zorgen hoeft te maken over je eigen veiligheid.

De prijs voor parachute springen Ameland

Heb je gekozen voor parachute springen Ameland, dan is het eveneens van belang een overzicht te hebben op de kostprijs. Kies je voor een hoogte van 3 kilometer, dan betaal je 209,00 euro. Wil je écht je grenzen verleggen en vanaf 4 kilometer hoogte springen, dan betaal je 284,00 euro. Voordelige prijzen dus als je voor parachute springen Ameland kiest!